hiromantiaanaliz.dir.bg

 

Публикации по ментална радиестезия
Каталог за радиестезични махала
Каталог за радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог за руни от полускъпоценни камъни
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Публикации по хиромантия
Публикации за руни и руническо предсказване
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products / [FLAC+MP3+EXE]
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контактиПубликации по хиромантия / Анализ на ръцете

Анализ на ръцете
04.03.10 12:35

Автор:ТАНЯ ТСИОЛАКИДУ
Ръцете ни са огледало на миналото, настоящето и бъдещето. Всичко което ни е дадено по рождение, всичко което ни се случва, и всичко което постигаме и придобиваме в живота си, е отпечатано върху тях. Всяка една длан е нещо ново, нещо различно, една затворена книга, която можем да разлистим само с помоща на хиромантията
Вземи в gLOG

В зависимост от събитията и случките, за кратък период от време, знаците се появяват и изчезват. Като се има предвид тяхното предсказващо или предупреждаващо значение, е необходимо да им се обърне особено внимание. Присъщо за знаците е да се появяват и на двете ръце, но те преобладават, и по-често се променят при активната ръка. Необходимо е да се вземе под внимание общото впечатление от ръката, повтарящите се, или отличаващите се знаци, тяхното положение, зависимост и значение. Едни и същи знаци в зависимост от местоположението си могат да имат различен смисъл. Всички линии и знаци оказват влияние върху човека и неговия живот. Ако дадени събития и преживявания в живота на личността се повтарят, тогава характерните им линии и знаци също ще се повтарят, или ще бъдат по-фрапиращи на вид.

Хирологичния анализ ще Ви помогне да намерите Вашите потенциални пътища - настоящите Ви силни и слаби страни. Чрез него ще можете да опознаете себе си, стига да оставите дланите Ви да Ви поведат към бъдещето, предсказвайки го чрез Вашите собствени заложби по рождение, желания, чувства и потребности.

Анализите, които предлагам са следните:

 Пълен анализ на ръката – Хиромантия, Дерматоглифика, Хирогномия

Този анализ включва:

 • Анализ на личността – изясняване на силните и слаби страни, определящи Вашия характер, посочване как биха могли да се разви ят положителните качества, водещи до успех, и как биха могли да бъдат елиминирани недостатъците, които пречат по пътя към развитието .
 • Анализ на способностите и талантите за намира не най-подходящото занимание , и откриване на правилната насока за кариера, с цел – максимална ви реализация и финансово благополучие.
 • Кариера, благоприятни периоди за работа, успех и главни събития в живота.
 • Любов, взаимоотношения, брак и деца.
 • Здраве – предразположеност към заболявания и слаби места, на които трябва да обърнете внимание.
 • Емиграция и важни пътувания.
 • Подробна разшифровка на всички знаци по ръцете.

Пълният анализ в писмен вид + графики и разяснения към тях е в размер на 6 до 8 страници. Ще бъде изпратен на електронната Ви поща, като кодиран файл, не по-късно от 5 – 7 дни след поръчването на анализа. След като извършите заплащането ще поучите паролата за файла.

Стойност на анализа 30 евро или равностойността им в бълг. лева.

Анализ – отговор на 10 въпроса*.

Този анализ също ще бъде изготвен в писмен вид + графики и разяснения към тях /размер 3-4страници/. 
Ще бъде изпратен на електронната Ви поща, като кодиран файл, не по-късно от 5 – 7 дни след поръчването на анализа. След като извършите заплащането ще получите паролата за файла.
Стойност на анализа 20 евро или равностойността им в бълг. лева.

*Погледнете примерните въпроси в прозорчето – За мен.

Анализ – съвместимост на партньорите

Този анализ включва:

Дерматоглифика – съпоставят се пръстовите отпечатъци.

Хиромантия – съпоставят се линиите и техните характеристики.

Хирогномия – съпоставят се формата на ръцете.

Стойност 20 евро или равностойността им в бълг. лева .

За целта са нужни имената, датите на раждане, снимки на двете ръце и на двамата партньори /обезателно да се виждат пръстовите отпечатъци/. Необходимо е да се уточни коя снимка принадлежи на лявата и коя на дясната ръка, и също коя от ръцете е активната тоест пишещата и коя неактивната.

Какво е необходимо да ми изпратите:

 • Вашето име, дата на раждане, и с коя ръка пишете.
 • На коя сфера желаете да се обърне по-голямо внимание в анализа. Имате ли конкретни въпроси, които ви вълнуват. От пълнотата на Вашето изложение на ситуацията в живота Ви, зависи и пълнотата и точността на анализа.
 • Желателно е да ми изпратите отпечатък и на двете ръце – това улеснява много моята работа и прави анализа по-точен. Ако не можете да се справите с отпечатъка, ще разчитам само на снимките, стига те да са качествени.
 • Снимка на цялата длан /без пръстите/, но с гривните - това са хоризонталните линии под китката.
 • Снимка странично на външния ръб на ръката /там където са линиите на брака, децата, интуицията и пътешествията/.
 • Снимка на цялата ръка с полуразтворени пръсти, при което палеца е встрани за да се види ширината на ъгъла му.
 • Също така ще е нужно да се направи снимка на задната част на ръката, показваща цвета на кожата, пръстите и ноктите /без лак за нокти/.

Снимките трябва да са качествени /обезателно да се виждат линиите и кожния рисунък – отпечатъци на пръстите/, направени на цифров апарат и на естествена светлина. Правят се снимки и на двете ръце, като се отбелязва коя от тях принадлежи на лявата и коя на дясната ръка.

Ако нямате цифров апарат, можете да сканирате ръцете си, но ще внимавате те да не докосват стъклото на скенера. Форматът трябва да е JPG ( Photoschop ), а размерът на файла е желателно да не е повече от 500 kb , за да може да се вижда кожния рисунък.

Това е ръката на една клиентка, която ми беше изпратила снимка на дланта си намазана с червило. Това е много добра идея, в случай че не успеете да направите ясни снимки.

Анализът ще бъде много по-точен, ако се ориентирам за времето по някое важно събитие от миналото Ви. То обезателно ще се намира на линиите на живота и съдбата. Ако ми посочите годината, през която се е случило, ще ми бъде много по-лесно да изчисля предполагаемата година на следващите събития. Това е така защото лините при всички хора имат различна големина, начало и завършек, поради което не същесвува стандарт в измерването на хронологията на събитията. Всяка ръка е единствена по себе си и изисква своето специално тълкуване!

Ако имате въпроси или нещо не сте разбрали, моля да се обръщате лично към мен посредством имейл адреса ми.

След заплащането изпратете вашите снимки на e-mail: tania _ pano @ yahoo . com

Ако анализът не Ви удовлетворява – гарантирам връщането на парите Ви.

Плащането можете да направите по банков път в евро:

Сметка: IBAN : GR 66 0172 0270 0050 2704 0514 256

Банков код: BIC : PIRBGRAA

Титуляр: Tsiolakidu Tanya Marinova

Банка: PIRAEUS BANK / Банка Пиреос/

Плащането може да извършите и посредством PayPal. bg

От 10 май 2007 г. Paypal позволява изпращане на пари от България , а от 1 октомври 2007 г. българските потребители могат и да получават средства. 
ЗА ПЛАЩАНЕ В БЪЛГАРСКИ ЛЕВА, СМЕТКАТА ЩЕ ВИ БЪДЕ ПОСОЧЕНА СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕТО НА АНАЛИЗА. 
http://www.hiromantiaanaliz.com
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1153