hiromantiaanaliz.dir.bg

 

Публикации по ментална радиестезия
Каталог за радиестезични махала
Каталог за радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог за руни от полускъпоценни камъни
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Публикации по хиромантия
Публикации за руни и руническо предсказване
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products / [FLAC+MP3+EXE]
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контактиПубликации по хиромантия / Хиромантия

Хиромантия
04.03.10 11:35

Автор:ТАНЯ ТСИОЛАКИДУ
Всеки един от нас в даден момент от живота си е искал да надникне в своето бъдеще, да предугади или предотврати хода на събитията и да получи отговор на важни въпроси. Точно в един такъв момент ни идва на помощ хиромантията. Тя не само ще анализира характера и способностите ни, не само ще предскаже важните събития в живота ни, но и ще ни даде възможност да открием себе си, далеч от законите на времето, логиката и здравия разум. Тя ще отвори „вратите” към нашето подсъзнание и интуиция.
Вземи в gLOG
Знанията по хиромантия са извлечени от опита на човечеството, от океана на познанието, през всички епохи по цялата земя. Твърди се, че са възникнали едновременно със закона на аналогиите*, защото за разлика от другите предсказателни методи, те имат и духовен характер. Хиромантията изучава духовния свят на човека в съответствие с неговите дарби и пътища на развитие. Тази дисциплина научно доказва, че единственият реализационен орган на човешкото тяло, в който се въплъщава мисълта в материята, това са ръцете.

Всички наши мисли, стремежи, желания и дори силата на волята ни се отпечатва на ръцете ни. Мислите ни съзнателни или не, оставят своите характерни следи върху тях. Хиромантията е наука, която изследва връзката между линиите и знаците върху човешката длан и личността в нейното физическо, психическо и емоционално състояние, както и със съдбата й като цяло.
 

Тя води своето начало още от дълбока древност. Съществувала е и при халдеите*, забулена в мистицизъм и е имала тясна връзка с астрологията.

Древните хироманти са приписвали образуването на формите на ръцете, хълмовете, линиите и знаците на влиянието на планетите върху човека, вземайки под внимание рожденната му дата. Тези древни гадатели, придават на хиромантията формата, която по късно се превръща в една изцяло завършена духовна и научно обоснована система, която пък от своя страна е неразривно свързана с астрологията. С тази разлика, че астрологията не се занимава с духовния, физическия и емоционалния свят на човека, и неговото право на „свободен избор” в живота, както е при хиромантията, а само с влиянието на планетите чрез своите планетарни сили, върху човешките съдби и взаимоотношения.

Основно правило в хиромантията е, че лявата ръка, така наречената неактивна ръка, отразява генетичното наследство, физическите и духовни възможности, способностите и слабостите дадени по рождение, личния интелектуален и емоционален потенциал.

Дясната ръка е активната, доминиращата и пишещата. Ако лицето пише с лявата ръка, ще се приеме, че тя е активната. Дясната ръка, ни открива придобитото, това което сме постигнали, начина по който сме се реализирали в живота, настоящето и бъдещето. Желателно е тълкуването да започне с лявата ръка /неактивната/ и да завърши с дясната /активната/.

Разбира се, ръцете могат да се разглеждат и едновременно, като се съпоставят заложбите по рождение с реализацията в живота.

Основно правило в тази наука е, че бъдещето разкрито чрез ръцете ни, не е фиксирано или предопределено, линиите се променят, а знаците добри или лоши се появяват или изчезват. Всичко е в съответствие със свободния ни избор!
Откъс от книгата ми «Хиромантия или хирогномия - два начина да погледнем в бъдещето».
www.hiromantiaanaliz.com
http://taniatsiolakidou.blog.bg/
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0761