hiromantiaanaliz.dir.bg

 

Публикации по ментална радиестезия
Каталог за радиестезични махала
Каталог за радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог за руни от полускъпоценни камъни
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Публикации по хиромантия
Публикации за руни и руническо предсказване
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products / [FLAC+MP3+EXE]
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контактиПрограма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!» / хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»

хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
03.03.10 23:20

Автор:Автор: Ковалёв Сергей и колектив
Издателство: Psi-Technology Год: 2008 Продължителност: 07:00 мин. Формат: EXE Размер: 1.23 MB Всяка една от хипнотичните програми може да бъде получена безплатно, след закупуването на книга, или к-т руни, и само в случай че сте указали това писмено. Също може да бъде закупена от http://www.teron.fatal.ru/. При направена поръчка от две книги /независимо от тематиката /получавате и трите програми отново безплатно.

Хипнотичния сеанс има за цел внедряване в подсъзнанието, програма за материално благополучие. Внушението прониква леко в подсъзнанието и едновременно започва да привлича пари и изобилие. Това става автоматически без съзнателното ви участие.

 

Анотация:

Дадената програма е изключително добро средство, за отстраняване на финансови проблеми и недоимък. Представлява хипнотично внушение, разработено през 2008 г. посредством новаторската технология ANGMAR-32 в Русия и САЩ, обезпечаваща дълбоко проникване и внедряване в подсъзнанието. По този начин внушаващата програма се приема от подсъзнанието, като собствена и обезпечава незабавно, нейното изпълнение.

Седмица, две от започването на сеанса, ще забележите промяна в своя живот. Недостига, финансовите проблеми, загубите ще започнат да отшумяват. Чудеса? Разбира се че не! Просто вашето подсъзнание изпълнява програмата за вашето материално благополучие. Това не е магия, не е вълшебство, това е силата на авангардните технологии и научната психология.

Това, което по-рано можеше да се види само във филмите от категория фантастика, сега е достъпно за всеки един от нас. Psi-Technology дава възможност за използване на невероятните способности на подсъзнанието ни.

 

Важно! След като получите програмата, обезателно прочетете инструкциите!

 

Не използвайте сеансите, ако страдате от епилепсия, припадъци, нервни разтройства, ако сте употребили алкохол, наркотици, или психотропни лекарства.

 

Сеансите не са предназначени за лица под 16 години и такива с отслабен интелект.Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0865