hiromantiaanaliz.dir.bg

 

Публикации по ментална радиестезия
Каталог за радиестезични махала
Каталог за радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог за руни от полускъпоценни камъни
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Публикации по хиромантия
Публикации за руни и руническо предсказване
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products / [FLAC+MP3+EXE]
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контактиПрограма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products / [FLAC+MP3+EXE] / Хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс»

Хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс»
03.03.10 22:53

Автор:Автор: Ковалёв Сергей и колектив
Издателство: Psi-Technology Год: 2009 Продължителност: 05:00 мин. Формат: EXE Размер: 12.3 MB Всяка една от хипнотичните програми може да бъде получена безплатно, след закупуването на книга, или к-т руни, и само в случай че ст указали това писмено. Също може да бъде закупена от http://www.teron.fatal.ru/. При направена поръчка от две книги /независимо от тематиката /получавате и трите програми отново безплатно.

Хипнотичния сеанс има за цел внедряване в подсъзнанието релаксираща програма. Внушението прониква леко в подсъзнанието и едновременно започва да ви освобождава от напрежението в ума и тялото за известен период от време, което довежда до почивка и ревитализация. Това става автоматически без съзнателното ви участие.

 

Анотация:

Стресът вече е част от всекидневието ни – проблеми у дома, училище или в работата. Негативните емоции и напрежение могат да ни докарат психически и здравословни проблеми, ако не намерим начин за противодействие.

 

Аурата отразява не само душевното състояние, но и физическото и психическо здраве на човека. Излъчва енергия, съдържаща информация за неговата личност, начина му на живот, мислите и чувствата. Според специалисти изучаващи индивидуалните характеристики на човешката аура - нейната форма, големина, плътност, цветова палитра - зависят от степента на духовното развитие конкретния човек. Пробивите в нея, промяната на обема, цвета, интензитета показват начало на деструктивни процеси в съответните зони, органи и системи.

Дадената програма е изключително добро средство, за справяне със стреса, чувството за тревожност и емоционалното и физическо напрежение. Представлява хипнотично внушение, разработено през 2009 г. посредством новаторската технология ANGMAR-32 в Русия и САЩ, обезпечаваща дълбоко проникване и внедряване в подсъзнанието. По този начин внушаващата програма се приема от подсъзнанието, като собствена и обезпечава незабавно, нейното изпълнение. Използвайте я преди другите сеанси, за усилване на тяхната ефективност.

 

Важно! След като получите програмата, обезателно прочетете инструкциите!

 

 

Не използвайте сеансите, ако страдате от епилепсия, припадъци, нервни разтройства, ако сте употребили алкохол, наркотици, или психотропни лекарства.

 

Сеансите не са предназначени за лица под 16 години и такива с отслабен интелект.Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1169