hiromantiaanaliz.dir.bg

 

Публикации по ментална радиестезия
Каталог за радиестезични махала
Каталог за радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог за руни от полускъпоценни камъни
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Публикации по хиромантия
Публикации за руни и руническо предсказване
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products / [FLAC+MP3+EXE]
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контактиПубликации по ментална радиестезия / Програмиране за работа със скала, линия, диаграми и др.

Програмиране за работа със скала, линия, диаграми и др.
03.03.10 20:31

Автор:ТАНЯ ТСИОЛАКИДУ
Вземи в gLOG

Настанете се удобно, преминете на базисното си психическо ниво, затворете очи, визуализирайте скалата и кажете:

·         „Искам да развия своята чувствителност при работата ми със скала с проценти /линии, диаграми, таблици/  и да улавям с максимална точност верния отговор, относно изследванията ми свързани с живата или мъртва природа”.

·         Отсега нататък с моето махало, мога да работя максимално точно с всички видове, диаграми, скали, линии и таблици”. Настройвам висшия си разум да работи заедно с мен за това”.

·         „Край на програмата, благодаря”.

Не е важно дали ще казвате дословно думите, важно е само да запазите смисъла им. Променяйте и експериментирайте, създавайте нови методи според случая, за да ви бъдат още по-полезни.

 

Ще ви опиша два начина за работа със скала в проценти. Те ще са ви от полза не само при измерването на чакрите, но и например при измерването на жизнената си сила, чистотата на водата, която пиете, храната, която консумирате, чистотата на рудната жила, да оценявате приятелските /партньорски/ си взаимоотношения и т. н. В зависимост от случая, избирайте най-подходящия.

 

 

Първи начин 

 

·         Преминете на базисното си психическо ниво с отворени очи.

·         Съсредоточете се върху скалата с проценти /в уголемен вид ще я намерите в приложенията/.

·           Хванете верижката, поставете махалото над делението обозначаващо 100%, на около сантиметър от скалата за измерване в проценти и го обездвижете с другата си ръка. Работи се от дясно на ляво, като внимателно се следи за деленията и движението на махалото.

·         Преминете един по един, бавно без да бързате всеки сектор на скалата, като задавате съответния въпрос, докато получите положително завъртане на махалото на отделението с  процента, който ви интересува, или докато започнете да чувствате как махалото натежава и буквално ви дърпа в определена посока.

 

Втори начин

 

·         Преминете на базисното си психическо ниво с отворени очи.

·         Съсредоточете се върху скалата с проценти и поставете махалото на около сантиметър от центъра на таблицата. Този начин изисква, вече да сте правили упражнението за намиране на посока от глава 5 – „Намирани на изгубени вещи”.

·          Залюлейте го леко напред-назад и задайте въпроса, който ви интересува. Махалото ще започне да се движи все по-силно напред-назад, като неговите основни движения ще са предимно в сектора с проценти, отговарящ на правилния отговор.  Няма как да направите грешка, защото в подобни случаи махалото ще става все по-тежко в ръцете ви.
ОТКЪС ОТ КНИГАТА: МАХАЛОТО - ПРАКТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0895