hiromantiaanaliz.dir.bg

 

Публикации по ментална радиестезия
Каталог за радиестезични махала
Каталог за радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог за руни от полускъпоценни камъни
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Публикации по хиромантия
Публикации за руни и руническо предсказване
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products / [FLAC+MP3+EXE]
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контактиПубликации по ментална радиестезия
  Предимства на махалото от естествен камък
02.03.10 22:04
Махалата направени от естествени полускъпоценни камъни, значително се отличават от тези направени от метал. Преди всичко са запазили своята природна структура, докато металните махала се явяват творение на човека, не само поради придадената му форма, но и структура.

Вземи в gLOG
Орел – извършител на престъпление
02.03.10 22:02
В началото на 20 век в малко селце в подножието на Швейцарските Алпи, изчезва седемгодишно момченце. Детето е било дребно на ръст и доста слабовато. В неговото издирване се е включило цялото село, както и жителите на съседните селца, но след четиридневно издирване, надеждите да бъде намерено детето живо, били сведени до минимум.

Вземи в gLOG
Изчезналите ръкописи на Данте Алигиери
02.03.10 21:56
На 14 септември 1321 година в Равена, умира Данте Алигиери. Той завещава на следващите поколения титаничното си творчество на мечтател, с безмерна по мащабите си култура - в библейски, теологически, философски и политически аспект, но за съжаление нито един собственоръчно написан текст.

Вземи в gLOG
„Специалната дарба” на Жак Аймар
02.03.10 21:51
В края на седемнадести век, употребата на радиестезични уреди е била ограничена предимно в търсене на вода и метали. По това време се откроява името на Жак Аймар, който по-късно става личен радиестезист на Дофина – френския престонаследник.

  Интересни случаи от историята на радиестезията
02.03.10 21:45
Историята на радиестезията е пълна с много интересни случаи. За неспециалистите, подобни събития се струват сензационни и дори невъзможни. Много хора са песимистично настроени в това отношение и им е трудно да приемат, че е възможно да се работи от разстояние /дистанционна биолокация/ само с помоща на махало, карта, план, или снимка. Това е разбираемо. Обяснението обаче е много просто: всички живи същества, всички места, предмети, молекули на Земята и във Вселената имат собствено излъчване. . .

  Етика на радиестезиста
02.03.10 21:19

 начало 1 . 2 . 3 край 

0.0916