hiromantiaanaliz.dir.bg

 

Публикации по ментална радиестезия
Каталог за радиестезични махала
Каталог за радиестезични махала - медалион, комплекти или гривни
Каталог за руни от полускъпоценни камъни
КНИГИ
КНИГИ - ПОРЪЧКИ НА ЕДРО
Публикации по хиромантия
Публикации за руни и руническо предсказване
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аура - релакс» Psi-Technology Products / [FLAC+MP3+EXE]
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ успеха в моя живот!» Psi-Technology Products
Програма - хипнотичен видео-сеанс «Аз съм магнит, привличащ материално благополучие и доброто във Вселената!»
За контактиПубликации по хиромантия
Вземи в gLOG
Хиромантия
04.03.10 11:35
Всеки един от нас в даден момент от живота си е искал да надникне в своето бъдеще, да предугади или предотврати хода на събитията и да получи отговор на важни въпроси. Точно в един такъв момент ни идва на помощ хиромантията. Тя не само ще анализира характера и способностите ни, не само ще предскаже важните събития в живота ни, но и ще ни даде възможност да открием себе си, далеч от законите на времето, логиката и здравия разум. Тя ще отвори „вратите” към нашето подсъзнание и интуиция.

Вземи в gLOG
Хълмове
12.03.10 09:15
Възвишенията на вътрешната страна на ръката в хиромантията се наричат хълмове. Хълмовете се отъждествяват с енергиите в живота, с качествата които могат да се развият по положителен или отрицателен начин, долините с недостатъците, загубите, или идеализма, а линиите и знаците по тях - с влиянията и пътищата за действие.

Вземи в gLOG
История на хиромантията
08.03.10 20:09
Хиромантия и хирогномия /хироскопия според гърците/ са думи от гръцки произход: "хиро" - ръка, "мантия" - гадание, предсказване, "гномия" - познание, както и хироскопия - изследване или измерване на ръката. Взети заедно, представляват сложен метод за гадаене и анализ, основаващ се на линиите, формата и особеностите на човешките длани, който датира най-малко от преди 4500 години.

Вземи в gLOG
Симианска /маймунска/ линия
08.03.10 20:04
Когато линията на сърцето и главата се съединяват в едно, това им положение се нарича Симианска или маймунска линия. Наречена е така, защото в този си вид, линията много прилича на линиите на дланите на приматите. Факт е, че при 50% от хората със синдром на Даун се наблюдава Симианска линия.

Вземи в gLOG
Щастливата ръка на Дебарол
08.03.10 19:43
Дебарол е първият човек в света, който открива, че линиите и знаците на дланта, имат свойството да променят своята форма, да се появяват и изчезват. Той прави синтез на хиромантията и други науки, като графология, физиогномика /физиогномия/ и кабализъм. Резултатът от този синтез по късно е наречен хирософия, който пък сам по себе си става раздел на съвременната хирология.

Вземи в gLOG
Анализ на ръцете
04.03.10 12:35
Ръцете ни са огледало на миналото, настоящето и бъдещето. Всичко което ни е дадено по рождение, всичко което ни се случва, и всичко което постигаме и придобиваме в живота си, е отпечатано върху тях. Всяка една длан е нещо ново, нещо различно, една затворена книга, която можем да разлистим само с помоща на хиромантията

 начало 1 . 2 край 

27.674